פורום סוכרת של מתוקים המקום לשיתוף ידע ונסיון בפורום הסוכרת של מתוקים. שאלות על סוכרת, דעות, חוויות או תלונות. כל מה שיש לך ללמוד או ללמד על סוכרת |
|
|
מחבר |
הודעה |
פז
|
נשלח: 10/11/2012 ב- 09:40:03 כותרת הודעה: סוכר בדם |
|
|
שלום רב יש לי 2 שאלות:
א. אני בן 48 ויש לי סוכר בדם בערך של 101 לציין כי בבדיקה קודמת לפני כשנה וחצי היה לי ערך של 100 ואז הייתי בעודף משקל קל של כ - 10 ק"ג (100 ק"ג - 190 ס"מ גובה) לקחתי את עצמי בידיים הורדתי 11 ק"ג ממשקלי הורדתי אחוזי שומן מ 26% ל 20% ואני עוסק בפעילות גופנית של ריצה (10 ק"מ שלוש עג ארבע פעמים בשבוע) כמו כן אני נמנע כמעט לחלוטין מצריכת סוכרים, שאר הבדיקות תקינות לחלוטין ומבחינה תורשתית אין סוכרת חוץ מלסבתא בגיל מבוגר מאוד - מה עוד עלי לעשות ?
ב. לבני בן ה - 14 יש כבר 93 (סוכר בדם) וטריגליצרידים - 240, למרות שהוא ספורטאי (כדורסל) הוא סובל מעודף משקל קל (4-5 ק"ג) ומרבה להשתין כולל הרטבת לילה מיידי פעם (בן 14) - מה אתה מייעץ לנו לעשות במקרה שלו ?
תודה מראש
פז |
|
חזור למעלה |
|
 |
דר' משה זילבר

הצטרף בתאריך: 14/12/2005 ב- 20:41:41 הודעות: 2508 מיקום/מין/גיל: טלפון לקביעת תורים במרפאה פרטית: 077-2199955
|
נשלח: 11/11/2012 ב- 13:39:24 כותרת הודעה: |
|
|
שלום רב,
1. פעילות גופנית, הקפדה על התזונה וכן מעקב תקופתי אחר ערכי הסוכר - זה מה שניתן לעשות נכון להיום, כך שהדברים שאתה מבצע הם נכונים.
2. סוכר 93 בצום הינו תקין ואינו גורם להשתנת יתר ו/או הרטבת לילה, ואם קיימת בעיה כזו - היא אינה קשורה לסוכר הדם במקרה ספציפי זה.
בברכה, _________________ דר' זילבר משה - מומחה באנדוקרינולוגיה וברפואה פנימית. מחבר הספר אנשים מתוקים לחיים ארוכים
הערה: המידע - הסבר כללי בלבד, ואינו מחליף פגישה אישית עם רופא. |
|
חזור למעלה |
|
 |
|
|
|
אתה יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|