פורום סוכרת של מתוקים המקום לשיתוף ידע ונסיון בפורום הסוכרת של מתוקים. שאלות על סוכרת, דעות, חוויות או תלונות. כל מה שיש לך ללמוד או ללמד על סוכרת |
|
|
מחבר |
הודעה |
חדש בפורום
|
נשלח: 15/06/2005 ב- 22:06:17 כותרת הודעה: שימוש באקסטזי |
|
|
לכל אלו שאינם יודעים דבר על ההשפעות של סמים על חולי סכרת בבקשה אל תטיפו לי מוסר.
אבל לאילו שכן מבינים משהו בנושא, אני מעוניין לדעת אם כסובל מסכרת סוג 1 אני יכול להשתמש באקסטזי או ליתר דיוק MDMA באופן חד פעמי, או שזה יפגע בי בצורה חמורה יותר מאשר במשהו שאינו סוכרתי. |
|
חזור למעלה |
|
 |
אורח
|
נשלח: 15/06/2005 ב- 22:56:33 כותרת הודעה: |
|
|
Anyone having any of the following conditions puts him or herself at greater risk of physical and psychological harm by taking ecstasy:
hypertension, heart disease, diabetes, liver problems, epilepsy, a history of mental illness or panic attacks.
מתוך http://www.mydr.com.au/default.asp?article=2982
התרגום הוא פשוט. אתה מכניס את עצמך לסיכון פיסי ופסיכולוגי גבוה יותר. זו אינה הטפה. זו פשוט עובדה שכתובה בלשון רפואית יבשה שאינה מתארת בצבעוניות את הסכנות להן אתה נחשף. זה לא המקום לסיפורי זוועה על סוכרתיים שלקחו סמים. כתבתי לקחו ולא לוקחים כי הם כבר אינם |
|
חזור למעלה |
|
 |
|
|
|
אתה יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|