פורום סוכרת של מתוקים המקום לשיתוף ידע ונסיון בפורום הסוכרת של מתוקים. שאלות על סוכרת, דעות, חוויות או תלונות. כל מה שיש לך ללמוד או ללמד על סוכרת |
|
|
מחבר |
הודעה |
אתי אמא
|
נשלח: 30/05/2010 ב- 08:52:49 כותרת הודעה: נופשון |
|
|
חזרנו אחרי סוף שבוע מהנופשון של האגודה
נכון שזה לא האתר שלהם
אבל גם פה רציתי להגיד להם ישר כח
המפגשים האלו נותנים לי המון כוחות כמו גם לבת שלי שמאד נהנת לפגוש עוד ילדים עם משאבות ושעושים בדיקות
ביום יום היא די לבד עם הסכרת בנופשון היא מקבל כוחות שהיא לא לבד
נחמד לפגוש אנשים לקבל ולתת עצות
ישר כח |
|
חזור למעלה |
|
 |
גדי

הצטרף בתאריך: 13/05/2005 ב- 14:42:34 הודעות: 5003
|
נשלח: 30/05/2010 ב- 17:26:06 כותרת הודעה: |
|
|
שלום אתי,
אני שמח לקרוא משובים חיוביים על האגודה. מצטרף לברכת יישר כח. _________________ גדי - מנהל האתר |
|
חזור למעלה |
|
 |
אור של לי

הצטרף בתאריך: 23/03/2009 ב- 00:06:32 הודעות: 35
|
נשלח: 30/05/2010 ב- 21:28:39 כותרת הודעה: גם אני רוצה להגיד תודה על הנופשון |
|
|
הי גם אנחנו השתתפנו בנופשון ורציתי להודות לאגודה ולנעמה העו"ס ולכל השותפים, ולכל המשפחות שהגיעו...היה פשוט כיף ממלא ומעצים לכל המשפחה. |
|
חזור למעלה |
|
 |
נעמה, עובדת סוציאלית
|
נשלח: 31/05/2010 ב- 22:20:26 כותרת הודעה: תודה! |
|
|
תודה רבה לכולכם! אני עדין באופריית סוף השבוע, עם כל הלחץ והארגון היה לי פשוט כייף להכיר ת כולכם, לזכור עבור מה אני כאן, לחבק ותמוך וכפי שאמרתי בדברי הפתיחה, כל יום שעובר אני נפעמת מחדש מהילדים המקסימים והאמיצים ומהורים עם נתינה אין סופית.
בברכת אושר, איזון ובריאות!
נעמה משלי, עו"ס האגודה |
|
חזור למעלה |
|
 |
מה זה הנופשון?
|
נשלח: 31/05/2010 ב- 22:27:00 כותרת הודעה: |
|
|
.. |
|
חזור למעלה |
|
 |
אמא אתי
|
נשלח: 01/06/2010 ב- 08:37:12 כותרת הודעה: |
|
|
הנופשון זהו סוף שבוע לילדים מתוקים ובני המשפחה , כל שנה במקום אחר השנה הוא היה באשקלון בסוף השבוע הזה הילדים עושים בדיקות סוכר ביחד פוגשים עוד מתוקים כמוהם
ההורים עוברים סדנאות שונות , מדברים על הסכרת אני באופן אישי מקבלת מהמיפגשים האלו המון כוחות שומעים עוד כל מיני רעיונות על איך להתמודד בכל מיני סיטואציות מקבלים עצה ונותנים עצה הבת שלי בת 5.5 פוגשת עוד ילדים שיש להם משאבה היא פתאום לא מרגישה לבד עם הנושא הזה יש לה עוד חברות שיש להם משאבה ועושים בידקות כמוהה
הבת שלי יודעת שהנופשון מגיע אחרי י פסח ואיך שפסח נגמר היא שואלת מתי נוסעים
בחום אני ממליצה להצטרף לנופשונים
ישר כח לנעמה שעשתה עבודה מופלאה הסדנאות היו מרתקות מלאות בידע חדש עם המון הומר המשכי כח
אתי אמא שלי שני |
|
חזור למעלה |
|
 |
|
|
|
אתה יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|